Wednesday, December 30, 2015

Daisorian


Assalamualaikum! 
lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. lama tak update! musim tgh final baru hbs first paper pkul 11 td, setelah sekian lama. baru sekarang ada mood nk update blog nk membebel. memebebel pasal apa? ok. pasal Daiso. masa cuti  bulan hari tu kerja daiso ennnn... heheheh.

Tak de nak cakap apa sngt lah. basically kerja sini mmg physically stress. mental pun. sbb yg selalu buat hal tu management hahah. 

Aku just nak share gambar, kenangan sikit lah. this is my second job after sooo long tak berkerja lepas kerja kat Secret Recipe lpas hbs SPM. skrang dah nk masuk 3rd year degree dah. alhamdulillah..

Time raya pun gigih bekerja tau mereka ni. Selamat Hari Raya! xD





Budak2 kena transfer. base kteorg mmg kat Setia City Mall, tp tu lah sbb tak ramai staf kat daiso lain so kena transfer antaranya di Avenue K, Sungei Wang, OU, Empire, The Mines, Main Place. and sometimes, dak2 laki kena transfer dkat gudang. buat apa? buat kerja macai. hahahah. angkat kotak

Hahaha ni lg xboleh blah. bengang dgn Ja***** pnya psal sbb tolak elaun diorg, tgk lah apa yg Azrul buat tu xDD

Bongok. hahaha. epy yg minie mouse tu plg bangkaiii bpaknye lawakkkkkk hahahah. ni mesti time tidy up kaw2 keknon suruh ni smpai smua gila masuk air haihh

Ni lah dia. dah penat2 angkut kotak bershipment bgai. yg kesiannya aku lah kan. dpat mkan roti je hmm 



Ni lah dia bila bdk2 laki xde kena transfer. prempuan kena buat kerja angkat kotak bercage-cage.

The last dayyyyy!! ni lah partner cari kerja. thanks mira! tahniah sbb sama2 mendaki gunung yg mental ini dgn jayanya!