Friday, November 2, 2012

sikit2 lama2 jadi bukit.


Hm! lama la jugak aku xupdate blog nieh. kesian. Hari tu aku rasa aku ade story nk share,tp tiba2 hilang mood plk tros xde story langsung. heh,

Eh,aku makin gomok eh? knp sume org kata mcm tu?? haha. selalunya badan aku xnaik2 pon. dah 10 kali dah aku timbang kat blik Dee hari tu. xpe,satgi aku g timbang lagi.

Result insyaAllah kluar 8hb nieh,cuak xcuak lah.. kne amek shortsem, 11/11/12 ni aku da kne masuk cfs blek. kalo tak,bulan 1 tahun depan aku masuk. hm... 

Yaa... cuti ni xde ape sngt pon nk buat kat rumah nih..kerja?tak kot. 

Sem depan kalo aku xdpt tukar kos, kelas aku dimonopoli oleh bdk lelaki, bygkan 5 4 org je bdk pmpuan dlm klas tuh?????? cmne aku nk survive wehhh! sumpah bosan kot kalo xde geng sisters yg sekepala. >.<

Eh. siyes r aku xde bnda nk ckp, heheh...

wait...
 

DO I LOOK FAT???????  my cheek ??? 
tell me tell me tell me tell meeeeeee !!!!

4 comments:

SophieAnnee KHS said...

hehehe...akk ! :D long time no see :3 how's life ? :)

Sya Syahirah said...

Hahah.Sis comel je ape mana ada gemuk hehe btw baru je blogwalking kat sini hee^^

NiK iMaN :] said...

hows life..tell me hows your family~~ hahaa.. alhamdulillah..ok je:)

NiK iMaN :] said...

hehe syahirah.. thnks for blogwalking ;)