Tuesday, January 13, 2015

20-an


Assalamualaikum?
Okayyy.. ayat cliche bg seorang blogger yg tak aktif mcm aku ni "eh dah lama aku tak update blog lah dah bersawang bla bla bla ...~" 

Tak sangka, dah 20 dah kite. unofficially 21 actually. Syukur, Allah masih panjangkan umur :) harapnya tak membesar dgn sia2 walaupun adalah sikit. banyak pun boleh dikatakan jgk. errrkk :/ 

Birthday aku sebenarnya dah lama lepas pun, tapi kali ni saje je lah nak post atau share atau nak 'frame' kan kenangan org yg wish kat aku. aku taknak letak banyak, cuma nak letak orang yg wish aku through wasep je. ok? sbb mcm kelakar je statement manusia2 yang wish aku through wasep ni ngehngeh.







Bawah sekali tu sebenarnya mmg paling annoying. huh. Apa2 pun terima kasih jgk kpd kawan2, saudara2mara yang wish kat sosial media lain. I love you all :)) 

For me, susah sikit la klau wish pkai sosial media yg canggih pd zaman skrang ni sbb tak boleh nak frame sngt. boleh je.. tp nk kena sreenshot dlu, pastu g print plk. mcm leceh. lagi2 lah aku yg suka delete msg2 ni. huhuh

Jadi, hari jadi lain kali nak kad puhlishh? hihikz

2 comments:

aiman mania said...

saya jugak aiman tak lewat kiranya kalau saya mengucapkan selamat hari jugak kpd tuan blog...moga murah rezeki dan Allah pon makin syg :)

NiK iMaN :] said...

Hahah :'D terima kasih, Aiman :))